Новината, че на 65 години Долф Лундгрен отново е решил да

...
Новината, че на 65 години Долф Лундгрен отново е решил да
Коментари Харесай

Коя е Ема Крокдал - младата съпруга на Долф Лундгрен

Новината, че на 65 години Долф Лундгрен още веднъж е решил да се ожени не ни изненада кой знае какъв брой доста, тъй като артистът въпреки всичко е благоприятен за половинката си Ема Крокдал от цели три години.
 Долф Лундгрен и Ема Крокдал се ожениха в Гърция
На 65 Долф Лундгрен още веднъж е женен мъж

Актьорът е влюбен

Двамата са си споделили " да " в Гърция в компанията на близки и другари. Но в случай че чудесно знаем кой е Долф Лунгрен, то не същото важи за новата му брачна половинка - Ема Крокдал.

От People са се постарали да извадят всичко, което се знае за 27-годишната Крокдал. Знаем, че двамата са се срещнали във фитнеса. Тогава артистът е търсел залата за бокс, с цел да тренира, само че не е знаел къде е. Затова е попитал първият срещнат човек, а това е била точно Ема.

Двамата стават бързо другари и даже стартират да упражняват дружно. Романтичната им връзка обаче не стартира незабавно, а след известно време. Самият артист твърди, че Крокдал не е знаела кой е той и в какви филми се е снимал.

През 2020 година взема решение да ѝ предложи брак, до момента в който са в родната му Швеция.

Ема Крокдал е родом от Норвегия, само че към този момент от много години не живее там, а в Съединени американски щати. Работи като личен фитнес треньор в Лос Анджелис, само че не това е била детската ѝ фантазия. За Muscle & Health тя споделя, че е желала да стане актриса, само че с напредването на годините животът я е тласнал в друга посока.

В момента тя посещава родината си не доста постоянно, само че все пак двамата с Лундгрен са обмисляли дали да не се оженят точно в Норвегия. Е, след серия отлагания на сватбата поради пандемията и здравословните проблеми на артиста, те към този момент са женени.
 Тежката болест, с която Долф Лундгрен се бори към този момент осем години
Тежката болест, с която Долф Лундгрен се бори към този момент осем години

Актьорът споделя за премеждията си

Долф Лундгрен твърди, че Ема Крокдал е била негова упора и поддръжка по време на битката му с рака, която продължава от 2015 година И въпреки разликата в годините им да е съвсем 40 - в свои изявленията артистът твърди, че Кродал е доста зряла за възрастта си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР